- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamusz11
tag
válasz
st3v3np3t3r #18775 üzenetére
Kiirja hogy zárolás és gondolom alvó mód mert, megnyomom a bekapcsologombot(persze mar ugy h lehuzom a toltorol) és onnan folyatatom a munkamenetet ahol abbahagytam
-
mamusz11
tag
Sziasztok
Olyan problemam lenne egy asus a541na notival hogy random a windows zarol.Most lett ujra telepitve a gep es folyamatosan ezt csinalja.Ilyenkor tolteni se akar es brutal hamar lemerul . Pendriverol live cd vel inditva minden tokeletes semmi gond vele.HDS szerint a hdd 100 as.
Van valami otletetek?
-
mamusz11
tag
Üdv!
Adott egy Dell E5420 as. Se akkuval se halozatrol nem csinal semmit a power gomb megnyomása után. Adapter jo mert a töltés jelző ledd felvillan csak ugye az aksi fullra van töltve es el is alszik.
Mivel próbálkozzak, mi lehet a baj? -
mamusz11
tag
Sziasztok SOS
Az asus x55a laptopom frissen telepítve bekapott egy durva vírust, újra akartam húzni a biosba akartam beállítani hogy usbről bootoljon de mivel még nem ismerte fel a pendriveot ezért ujra indítottam de mar csak pár led felvillant majd csak a ,,villanykörte´´ jelzésű led maradt égve kép nincs bios nem jön be!Volt ram ki be,hdd es ssd nélkül is ugyanezt csinálja! Mit csináljak??
Válaszokat előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gamepad
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest