Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob5
aktív tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Köszönöm,
akkor megejtem , hogy külön külön is memteszt lesz. Én is csak a ramoknál tapasztaltam ilyen jelenségeket korábban más gépeken. -
rob5
aktív tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Köszönöm az infót, azt elfelejtettem írni, hogy az eredeti egy darab rammal is megvan a random kék képernyő. Lefutattam a lenovo oldalán letölthető teszt progit minden jó. Valaki azt mondja hogy a win 10 1706 verzió okozhatja az alkotói frissítés óta van ez.
-
rob5
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy y700 Lenovo laptopot i5 6300HQ és 960gtx 4gb. 4 GB ram (hynix)volt alapból amit Kingston 4 GB (micron) és egy M.2 ssd-vel bővítettem. Semmi gond hetekig. Játék stb stabil. A napokban sorozatos random kékhalál, terhelés alatt és nélküle is random dobálja magát. Memtest ok, prime ok, HHD sentinel ok, chdisk ok, sérülés nincs . Csatolom a bluescreenview képeit.
Mostmár ötletem sincs, garancia még két év . Gondolom a ram meg az ssd cserével nem csesztem el a garit?
Köszönöm előre is , ha valakinek van valami ötlete.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor megejtem , hogy külön külön is memteszt lesz. Én is csak a ramoknál tapasztaltam ilyen jelenségeket korábban más gépeken.
Pyttawrx