Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wildpig tag javult az fps, elég nagy mértékben. de még mindig nem az igazi. viszont nagy az előrelépés. valami még mindig visszahúzza. 
 megkockáztatom ezt az energy management uninstallt is. az meg a vinyót kapcsolja át mindig "intelligens energiatakarékos"-ra -.-" hátha...
- 

wildpig tag kész vagyok. 
- 

wildpig tag Lenovo energy management... uninstall ez is? 
- 

wildpig tag catalystból csak olyat találok ami már telepítve van... kereső se találja. ati catalystot meg gondolom a hajamra kenhetem. szerk.: közben arra kezdek rájönni hogy az amd-nek csak ennyi opció van a catalystjában, és ez az amit nézegettem. de remélem tévedek. 
- 

wildpig tag mégse lett az dupla  de, elviekben települt. azonban sehol nem találom. a mappájában csak különböző fájlok vannak, alkalmazás nincs. 
- 

wildpig tag sziasztok. a két ünnep között vásároltam egy Lenovo g585 tipusú gépezetet. windows 8 van rajta, minden megy rajta szép tisztán, kivéve a játékokat. játszhatatlanul akadozik minden. tudom, nem játékra való, de egy 8 éves san andreast azért illene szerintem ennek a konfignak elfuttatnia. a kérdésem az lenne, hogy van-e erre valami megoldás, vagy beállítás. az amd vision engine control centerben kiválasztottam a "játék" előbeállítást, de az eredmény változatlan. 
 konfig:
 AMD E-300 2 magos, 1.6 ghz
 AMD Radeon HD 6310
 2 giga ramegy ismerősöm 7 éves Acer csodája is szebben viszi a játékokat, 1 maggal, és egy ősrégi 256-os videókártyával. van valakinek valami tippje? nem akarom elhinni hogy ennyire harmatgyenge lenne ez a gép. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

evva'. köszönöm a fáradozásod
 evva'. köszönöm a fáradozásod 

Pyttawrx
 Pyttawrx