- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Eszement nagy problémám van. Adott egy vadi új NP300-E5Z-S07HU. Egyszerűen annyi a problémám, hogy eszement lassan olvassa a DVD-ket. Már többel próbáltam, és az a gyanús. hogy a DVD LED villog, de a lemezt egyszer sem pörgeti fel. Most is épp WIN7-et telepítek és a fájlok kibontásánál tart, de a lemez felpörgetésnek semmiféle nyomát nem hallom, de a telepítés lassan, de megy. Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Alighanem potnosítani tudom a problémat! A teljesen új laptopom csak akkor villan meg/vibrál, ha alacsony a fényerő! Gondolom ez sem természetes tehát ezt is gariztassam?
Előre is köszönöm!
Továbbá azt nem értem, hogy ha beállítom a BIOS-ba a fényerőt, majd kilpek a BIOS-ból akkor nem fogadja el! Egyszerű a standard fényerővel indul a GRUB, majd a linux is! Ez természetes?
-
Carasc0
őstag
válasz
netzoli #5433 üzenetére
Szia!
Extrém köszönet! De mitől lehet ez az érdekes képvibráció! Inkább olyan mint egy villanás vay nem tudom de olyan furcsa! Lehet az aksi miatt hogy alig volt benne nafta aztán azért? Most már zöld a LED tehát kész a töltés! Most akkor már nyugodtan használhatom. Összeségében kb 2 órája töltöm.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam a Samsung N300E5Z laptophoz. Most itt van mellettem frissen bekapcsolva. Aksit merítem hogy feltölthessem! Az lenne a kérdésem hogy hogy is van a laptop aksi kisütése?
Továbbá egy érdekesség. BIOS-ba benn vagyok és néha néha magától egy extra picit bevibrál a kép! Ez mitől lehet? Nem érintkezik rendesen az akksi? Vagy túl gyenge az energia? Fóliát lekéne szednem róla? Aggódok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell XPS M1330
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest