- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Üdv!
Adott egy Dell 1300 laptop. Ezer éves gép, kölcsön kaptam viszont mire hazaértem vele nem működött. Amikor elhoztam betöltött rendesen a profilváltóig, ki is kapcsoltam, itthon viszont kampó.
A probléma az hogy bekapcsolom, eljut az XP töltésig, kap egy kékhalált, ezt 1mp-re vilantja csak fel és újraindul. Ezt játsza akár a végtelenségig. Mi lehet a probléma? Én alaplapra tippelek, elég régi gép. Kijelző is kontaktos már, ha hajlítgatom ugrál a kép, szóval lehet hardveres gomb. Vagy összefosta magát az XP rajta és újra kéne húzni? Nincsen telepítőm az a baj, már megpróbáltam volna.
-
Ace owner
addikt
ismét én.
ahogy tanacsolta.valaki kiporoltam a gep belsejet. 2 napig semmi gondom nem volt vele. most pedig nem kapcsol be. bejon a startup. profil valasztas utana pedig valami fajlrekordszegmenseket olvas amire irja hogy sikertelen. 10%ot ment egesz ejjel..
valakinek tippe? surgos lenne mert hazidogat kell irnom rajta -
Ace owner
addikt
válasz
NEMO1968 #3631 üzenetére
Ccleaner és lemeztöredezettségmentesítés kb 2 hete futott, semmi hatása nem volt. Ezeket e teszteket hogy tudom csinálni? RAM-mal HDD-vel mit csináljak? Minden felesleges dolgot töröltem kb. 4 napja.. Felszabadult 10gb ha jól emlékszem. Hűtés pucoláshoz szét kell szedni? LEhet megkérek valakit, nem akarom szétbarmolni
köszi.
-
Ace owner
addikt
Senki sem tud segíteni?
-
Ace owner
addikt
Helló!
Nehéz lesz megállni hogy ne káromkodjak, olyan idegesítő a gépem... AMúgy egy fuji v5505-ről van szó, ez az első gépem, 2,5 éve van meg. A baj az hogy ha játszok (lfs, aki ismeri tudja hogy nem gépigényes játék..meg úgy minden játéknál ezt csinálja) kb. 4-5 percenként úgy belaggol hogy lfs fps mutatója néha 0,2 is szokott lenni. Volt már rá példa hogy játék sem kellett neki, photoshop alatt is csinálta. Valakinek van ötlete hogy mit csináljak vele? Már félek hogy kárt teszek benne dühömben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest