- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
Tudom hogy ez nem a reklám helye de aki nem tudja házilag megszerelni a gépét,az keressen meg nyugodtan,itt vagy e-mailben ,bármilyen laptop szervizelését vállalom,szinte bármilyen hiba javítását meg tudom oldani,a javítási rátám 90-95%.
-
GeryPc
senior tag
helo mindenki
találkozott már vki olyan hibával bármilyen notinál hogy a képernyőn kb dupla akkorára nagyítja a képet mint a valós méret,külső kijelzőn jó a kép csak a saját kijelzőn nagyít fel mindent már bios alatt is szal evlileg nem sw-es hiba
Kép:találgatás nem érdekel csak aki konkrétan találkozott már ilyen hibával az írjon
köszönömnoti típusa acer travelmate 6291
-
GeryPc
senior tag
helo mindeki
nem vagyok kezdő a témában de ennél a hibánál tanácstalan vagyok
lenne egy toshiba l30-115 gép (háttérfényt nem kapcsol)
próbáltam 3 kijelzővel 2 szalgkábellel 3 inverterrel (természetesen mind jók)
Mindnél ugyan azt csinálja kép van de háttérfényt nem kapcsol
Külső monitoron tökéletes képe vanVmi alaplapi hibára gyanakszom de fingom nincs hogy mi lehet az, aki már találkozott ilyennel esetleg tudja a megoldást az segíthetne
köszi
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adobe Indesign
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest