Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KveZ
tag
Helló Mindenki! Mi okozhatja a képen látható hibát? Ezt a képet Vaterán találtam, de találkoztam már több ilyen asus laptoppal.

-
KveZ
tag
-
KveZ
tag
Sziasztok!
Van egy 2 hónapos Samsung lapom. Na már most, az a helyzet, hogy valami eléggé leterheli a ramot. Gyárilag win8 volt rajta, jó oké betudtam az op-rendszer hibájának. Most nem rég legyalultam az egészet. Leformáztam az egész winyót feltettem a windows 7-et. Eddig ezzel a win7 sose volt semmi gond, évek óta használjuk. Na amint felkerült erre a laptopra a ram problémák ugyan úgy folytatódnak. Pedig minden leformáztam minden partíciót töröltem.
A gond elég zavaró, mert vannak olyan alkalmazásaim amik igénylik a szabad memóriát. És a játékokban is ha eléri a maxot, akkor nem túl élvezetes játszani rajta.
Ez a kép nem az újratelepítés után egyből készült, azért fut annyi folyamat. De, ha nincs rajta semmi akkor is így néz ki.
Valakinek valami ötlete?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx