Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Most fog megtörténni...be akarom tartani a protokollt...egy hsz. egyszerre egy helyen.
De az imént beírtam oda is. Reméljük kiderül az igazság.
Igazából az zavar, hogy nem úgy működik, mint egy normális venti, hogy jár egy kicsit, hűt, aztán kikapcsol, ha megint emelkedik akkor jár egy kicsit, hűt, aztán megint lekapcsol egy ideig és csönd van. Nagyon idegesítő ez a 3 mp.-enkénti fel-le hang mondjuk késő éjjel, amikor minden ki van kapcsolva, semmi másnak nincs hangja ezen kívül. -
-
Ck.
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Na megoldódott, egyszerűbb volt a probléma, mint gondoltam.
Történt egy bios frissítés és az új biosnál a fan always on-ra volt állítva, ezért ha éppen el is érte azt a bizonyos hőmérsékletet, leállt volna a venti, de újból el is indította. Kivettem az always on-t, azóta tökéletes. Csend és bódogság. 
Köszi mindkettőtöknek, magamtól el nem kezdtem volna a bios-ban kutakodni.

Egyébként HP Pavilion dv6. Úgy látszik a HP-knál ez az opció hál istennek még mai napig létező dolog.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
2 napja gariban cserélt hűtőborda + ventillátor kombó működésében van némi anomália...amikor nincs terhelésen a gép, csak netezek pl. de nem meleg egyáltalán, akkor olyat csinál, hogy a ventillátor kb. 3 mp.ként fel/lekapcsol...teljesen lekapcsol, majd hangyányit felkapcsol, minimális fordulaton. Aztán megint le, megint fel. És ezt csinálja 3 mp.-ként, ami rohadtul idegesítő. Ez miért lehet? Hogyan lehet megszüntetni?
-
Ck.
addikt
Ma bevittem az üzletbe a notit és elmondtam a problémám, de az ottani tv-n nem volt RCA-bemenet, csak VGA, így csak azon tudtuk kipróbálni, de úgy működött. Azt mondták, hogy ha a VGA bemeneten működik, akkor a szokásos S-Video - RCA bementen is működnie kell csak softwares beállítási probléma lesz. De mégegyszer mondom, az S-Video-RCA dolgot nem tudtuk kipróbálni mert a tv-n nem volt RCA bemenet. Otthon kipróbáltam, továbbra sem működik természetesen.
Akkor most mi van? Ha a VGA kimenetről megy, akkor tuti, hogy az S-Video kimenetnek is működnie kell? 
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Tegnap óta nem megy a TV-kimenet az ASUS A6KM-Q056-os notimon. Eddig gond nélkül használtam, de tegnap mikor meg akartam nézni egy filmet, akkor nagyon megdöbbentem, ugyanis a TV-n semmi nem jelent meg. A beállításokat nem piszáltam meg, ugyanúgy volt, ahogy eddig használtam.
Mi lehet a gond?
Remélem tudtok vmi megoldást mondani, mert nagyon el vagyok keseredve. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak kellett neki egy negyed óra, hogy ráhangolódjon, ugyanúgy 3 mp.-ként venti fel/lekapcsolás. Le-fel-le-fel-le-fel-le-fel.....az őrületbe kerget.
Történt egy bios frissítés és az új biosnál a fan always on-ra volt állítva, ezért ha éppen el is érte azt a bizonyos hőmérsékletet, leállt volna a venti, de újból el is indította. Kivettem az always on-t, azóta tökéletes. Csend és bódogság. 

Akkor most mi van? Ha a VGA kimenetről megy, akkor tuti, hogy az S-Video kimenetnek is működnie kell? 

Remélem tudtok vmi megoldást mondani, mert nagyon el vagyok keseredve.
Pyttawrx