- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Most fog megtörténni...be akarom tartani a protokollt...egy hsz. egyszerre egy helyen.
De az imént beírtam oda is. Reméljük kiderül az igazság.
Igazából az zavar, hogy nem úgy működik, mint egy normális venti, hogy jár egy kicsit, hűt, aztán kikapcsol, ha megint emelkedik akkor jár egy kicsit, hűt, aztán megint lekapcsol egy ideig és csönd van. Nagyon idegesítő ez a 3 mp.-enkénti fel-le hang mondjuk késő éjjel, amikor minden ki van kapcsolva, semmi másnak nincs hangja ezen kívül. -
-
Ck.
addikt
válasz
BigBlackDog #6211 üzenetére
Na megoldódott, egyszerűbb volt a probléma, mint gondoltam.
Történt egy bios frissítés és az új biosnál a fan always on-ra volt állítva, ezért ha éppen el is érte azt a bizonyos hőmérsékletet, leállt volna a venti, de újból el is indította. Kivettem az always on-t, azóta tökéletes. Csend és bódogság.
Köszi mindkettőtöknek, magamtól el nem kezdtem volna a bios-ban kutakodni.
Egyébként HP Pavilion dv6. Úgy látszik a HP-knál ez az opció hál istennek még mai napig létező dolog.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
2 napja gariban cserélt hűtőborda + ventillátor kombó működésében van némi anomália...amikor nincs terhelésen a gép, csak netezek pl. de nem meleg egyáltalán, akkor olyat csinál, hogy a ventillátor kb. 3 mp.ként fel/lekapcsol...teljesen lekapcsol, majd hangyányit felkapcsol, minimális fordulaton. Aztán megint le, megint fel. És ezt csinálja 3 mp.-ként, ami rohadtul idegesítő. Ez miért lehet? Hogyan lehet megszüntetni?
-
Ck.
addikt
Ma bevittem az üzletbe a notit és elmondtam a problémám, de az ottani tv-n nem volt RCA-bemenet, csak VGA, így csak azon tudtuk kipróbálni, de úgy működött. Azt mondták, hogy ha a VGA bemeneten működik, akkor a szokásos S-Video - RCA bementen is működnie kell csak softwares beállítási probléma lesz. De mégegyszer mondom, az S-Video-RCA dolgot nem tudtuk kipróbálni mert a tv-n nem volt RCA bemenet. Otthon kipróbáltam, továbbra sem működik természetesen.
Akkor most mi van? Ha a VGA kimenetről megy, akkor tuti, hogy az S-Video kimenetnek is működnie kell?
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Tegnap óta nem megy a TV-kimenet az ASUS A6KM-Q056-os notimon. Eddig gond nélkül használtam, de tegnap mikor meg akartam nézni egy filmet, akkor nagyon megdöbbentem, ugyanis a TV-n semmi nem jelent meg. A beállításokat nem piszáltam meg, ugyanúgy volt, ahogy eddig használtam.
Mi lehet a gond?Remélem tudtok vmi megoldást mondani, mert nagyon el vagyok keseredve.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest