Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Helló!
A hiba újratelepítés után is fenáll. Hurcolászás után a töltést jelző led villog, mintha le lenne merülve az akkumlátor. Az aku le és visszatétele után minden rendesen működik.
Az lehet probléma, hogy kicsit mintha tudna mozogni az akku? Valahogy mozog egy pár mm ha megmozgatom....
Abból lehet gond, ha valami szivacsot vagy valamit bepréselek, hogy ne tudjon mozogni?
Még garanciális, de fogalmam sincs, hogy magyarázzam el ezt egy szakembernek, arról nem is beszélve, hogy ha hónapokig javítják akkor végem van...Üdv.
-
1501N
tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Csak freedos volt rajta telepítve amikor vettem. De a hozzá adott XP-t raktam rá.
Szegény xp már nem zsír új, de korábban is csinálta. Minden frissítés rajta van.
Hétvégén újrahúzom. Meg lehet, hogy megnézem Vistával csinálja-e. Csak az újratelepítéssel az a gond, hogy wubival van fent a linux és akkor az is megy a kukába. El fog tartani egy darabi amíg mindent lementek. -
1501N
tag
válasz
K.norbi666
üzenetére
be bootol cdről igen, az a lényege

-
1501N
tag
válasz
K.norbi666
üzenetére
ki kéne próbálni egy linux live cd-vel, mondjuk ubuntu-val
-
1501N
tag
Helló!
Lenne nekem is kérdésem, hátha itt előbb kapok választ, adott hp6510b, hurcolászás után néha amikor kiveszem a táskából a töltést/lemerülést jelző led villog. Az akku levesz-visszatesz és minden rendbe jön. Gép, akku rossz? Én csinálok valamit rosszul?üdv.
-
1501N
tag
válasz
K.norbi666
üzenetére
van más is bedugva?
tápról és akkuról is?
tölt közben?
csak egy bizonyos eszközzel csinálja?
mindenképpen valami energiagazdálkodási hiba, ha lehet ilyesmiket állítgatni biosban, akkor lehet, hogy érdemes a biosba betölteni az alap beállításokat szerintem, persze h nincs valami oka, hogy mi miért lett átállítva
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx