- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
válasz
xcbiker #1235 üzenetére
Helló!
A hiba újratelepítés után is fenáll. Hurcolászás után a töltést jelző led villog, mintha le lenne merülve az akkumlátor. Az aku le és visszatétele után minden rendesen működik.
Az lehet probléma, hogy kicsit mintha tudna mozogni az akku? Valahogy mozog egy pár mm ha megmozgatom....
Abból lehet gond, ha valami szivacsot vagy valamit bepréselek, hogy ne tudjon mozogni?
Még garanciális, de fogalmam sincs, hogy magyarázzam el ezt egy szakembernek, arról nem is beszélve, hogy ha hónapokig javítják akkor végem van...Üdv.
-
1501N
tag
válasz
xcbiker #1235 üzenetére
Csak freedos volt rajta telepítve amikor vettem. De a hozzá adott XP-t raktam rá.
Szegény xp már nem zsír új, de korábban is csinálta. Minden frissítés rajta van.
Hétvégén újrahúzom. Meg lehet, hogy megnézem Vistával csinálja-e. Csak az újratelepítéssel az a gond, hogy wubival van fent a linux és akkor az is megy a kukába. El fog tartani egy darabi amíg mindent lementek. -
1501N
tag
válasz
K.norbi666 #1214 üzenetére
be bootol cdről igen, az a lényege
-
1501N
tag
válasz
K.norbi666 #1212 üzenetére
ki kéne próbálni egy linux live cd-vel, mondjuk ubuntu-val
-
1501N
tag
Helló!
Lenne nekem is kérdésem, hátha itt előbb kapok választ, adott hp6510b, hurcolászás után néha amikor kiveszem a táskából a töltést/lemerülést jelző led villog. Az akku levesz-visszatesz és minden rendbe jön. Gép, akku rossz? Én csinálok valamit rosszul?üdv.
-
1501N
tag
válasz
K.norbi666 #1207 üzenetére
van más is bedugva?
tápról és akkuról is?
tölt közben?
csak egy bizonyos eszközzel csinálja?
mindenképpen valami energiagazdálkodási hiba, ha lehet ilyesmiket állítgatni biosban, akkor lehet, hogy érdemes a biosba betölteni az alap beállításokat szerintem, persze h nincs valami oka, hogy mi miért lett átállítva
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest