- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen a választ, de...
Tudom, hogy kell bootolható pendrive-ot készíteni, viszont írtam, hogy a gép nem tud usb-ről boot-olni.Nem az enyém a gép, de megnéztem...van elég hely a C: partíción, és rendszeresen ellenőrizve van HDSentinel-el is. Hibátlan a hdd állapota. Karbantartva van a rendszer és a gép is. Igazából azt a gépet, csak internetezésre használják és nincs is agyontelepítve szinte semmivel. Még a böngésző is Sandboxie-ban van futtatva.
Az optikai meghajtó sem volt sokat használva, de nem nagyon olvassa be az RW lemezeket, ezért gondoltam, hogy egy Win xp rendszerlemezről (az van most kéznél) tudnék bootolni vele és parancssorból futtatnék Memtesztet, amennyiben az lehetséges lenne. Próbáltam keresni a neten olyan változatot, de nem találtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- HP Elite Dragonfly G2: i7-1165G7/16GB/512GB NVMe SSD/13"3 FHD,IPS,TOUCH/Win11 pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest