Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Hali!
Megmondom őszintén nem mindenre tudok választ adni, mert egy csaj ismerősömé volt.
A hibajelenséget nem előzte meg semmi, egyikről napról a másikra.
Ha bekapcsol, akkor megy napokig is, de most ezt tesztelem, reggelig bírja akkor nincs gond mert 24 órája biztosan menni fog.
Miután újra be tudom kapcsolni, semmilyen változás nem történik, sőt ugyanott folytatok mindent ahol abbahagytam, az akksi % néhol változik, lemegy 0-ra, utána már 4% lesz, a max amit eddig mutatott 6% volt általánosságba, és 10 óra pár perc van neki hátra, ez össze vissza változik szerintem teljesen logikátlanul.
Az új akksival és töltővel ugyanezt csinálta, a % -t ugyanennyinek mutatta, pedig zsír új volt.
Az adapter akku nélküli használatot pedig holnap még letesztelem, ma már nem merem mert tartok tőle nem fog bekapcsolni

De az új töltővel már nem tudom kipróbálni, mert az nincs nálam.
Ezzel a hibával tudok menni egy sima Pc szervízbe az egyik boltba, vagy ASUS szervíz?
Gari értelemszerűen már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Windows 11
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- NIOH
- Tanuljunk angolul!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 7 - i9 13900HX, Geforce 4080, 32 gb, 1TB ram ELADÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx