Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Lehet h Te is a szolnoki MM-ben vetted? Én ott. Én nekem azt mondta a MM h a Karakterhez kell vinni. Alaplapcserét csináltak, 10 nap volt, de a notim tetejét jól összekaristolták...pedig egy karc se volt rajta! Gondolhatod.... Ezek után már az Albacomphoz vittem (Salgótarjánba, mivel ott vok fősulis-de a Baross u 10-ben is úgy tom h van szervizük). Ők rendesek (és lassabbak) voltak, náluk 2 hétig volt, szintén alaplapcsere volt. +termál modul csere is. Most megint előjött a hiba (a gép 7 hónapos). Írtam az FSC-nek, h mi van, mit tegyek, azt írták h sajnálják, megpróbálnak utánanézni, küldjem el a szervízmunkalapok számát, ez meg is volt, (tegnap elküldtem a levelet délután 5 kor, és 5:10 kor jött a visszaigazolás az olvassról), de mostanáig nem jött válasz. Egyébiránt most már a termék cseréjét kértem. Meglátjuk mi lessz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Programozás topic
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx