- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
gregory91 #19703 üzenetére
Akartam, de sajnos csak most tudom feltenni.
Nem latom rendesen, de van egy sanda gyanum, hogy a fem tuske alatt/mogott van egy fem szal, es annak kell nekinyomni a csatlakozot az erintkezeshez, ezert kell erosen benyomva tartani.
(pirossal jeloltem a masodik kepen - a forum valamiert mindig az teszi elso kepnek)A teljes laptopot szet kell szedni, hogy hozzaferjek, az meg egy napos munka lehet nalam, igy huzom az idot, de egyre inkabb arra hajlok, hogy nem ezt kellene javitani, hanem kivezetni a kabelt, de ilyesmivel meg sose volt dolgom.
A gazdaja szeretne megtartani, mert meg xp megy rajta es azon futnak a regi dos programjai, koztuk nehany olyan, ami csak cd-rol hasznalhato, es win7 alatt azok mar sehogyan se mukodtek.
(A mellette levo telefon/modem csatlakozo szerencsere nem hasznalt mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest