- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kreten67 #16577 üzenetére
Kifizettettek velem nem kevés pénzt az el nem végzett munkáért. Azért ez undorító dolog. Ráadásul itt van a fórumon az ürge, nem egy ember isteníti a munkáját. Leadtam a gépet, hogy valószínű gpu forrasztási hiba, de úgy, hogy ad képet, csak éppen kék halál jelentkezik, meg lekapcsolgat a gép, néha meg eltűnik az eszközkezelőből a GTX950-es GPU.
Emberünk "megjavította", majd egy napon keresztül járatta fagyásmentesen úgy hogy youtube-t futtatott rajta végtelenítve. Adta volna vissza miután kifizettem volna a munkadíjat. Szerencsétlenségére rákérdeztem, hogy miért nem 3D alkalmazással teszteli, mert a youtube nem annyira használja a dedikált vga-t. Na aztán jött a válasz, dehát nincs is a gépben GTX950. Meg amúgy is amikor elküldtem a gépet, szerinte az teljesen halott volt, nem adott képet, meg a műszere (ilyen műszer a világon nincs) azt mutatta, hogy nem működik egyik videóvezérlő sem, így a GPU-t reballozva a műszere már azt mutatta, hogy minden OK mostmár, tehát ő a munkát elvégezte, és működik a GPU. Olyan jól működött, hogy az eszközkezelőben hűlt helye volt. Megkértem, hogy rakja újra a gépen a BIOS-t, mert lehet valami bug van, de ettől Ő elhatárolódott mindenféle idióta indokok miatt. Ami marha érdekes, hogy más BIOS verzióval kaptam vissza a gépet, tehát ezek szerint mégis túrkálhatott BIOS szinten is benne. Itthon már egy BIOS újrarakás és egy default settings belövése után előkerült a GTX vezérlő, de ugyanazt a hibát produkálva, amivel leadtam. Szóval nem lennék meglepődve, ha valamilyen úton módon a BIOS-ban letiltotta volna mindössze a dedikált vezérlőt, vagy a vga váltó üzemmódot. Mert hogy akkor itt reballozva az fix hogy nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest