- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
Bloodrayne2 #4801 üzenetére
Hát ez az... Bad sectorral nem tud mit kezdeni az sem.Egyébként ha csomagolsz ki winrar-al és megakad közben azt nem befolyásolhatja a bad sector,mert azt már a vinyó lezárta,ergó mintha nem is lenne meg az a lemezterület.Inkább felpörgési hibára gondolnék elsősorban.Azt nem írta a HDD sentinel?
-
Muerte
addikt
válasz
Bloodrayne2 #4799 üzenetére
Na ezt mondtam pont...
-
Muerte
addikt
válasz
Bloodrayne2 #4795 üzenetére
Én valamikor csak egy 120GB-os vinyón próbáltam ami majdnem üres volt,és valami DOS-os felületre emlékszem.Legyen hozzá szerencséd
-
Muerte
addikt
válasz
Bloodrayne2 #4792 üzenetére
Nekem régen nem javította meg a HDD regenerátor,bár sokkal több hibás szektor volt a vinyón.Nem emlékszem már biztosra de úgy rémlik 2-3 óráig tartott amíg csinálta.
-
Muerte
addikt
válasz
kocczkaa #4780 üzenetére
Akkor töltsd le ezt wPrime155,ezt sem kell telepíteni,viszont fontos mielőtt elindítanád a bench-et alul az advanced opciót nyisd meg és az egyes helyére írd be a procid magjainak számát.Gondolom 2 magos a procid akkor értelemszerűen 2-est,aztán save és indíthatod az 1024M-es bench-et.Itt egy progi amit ha előtte elindítasz mutatja majd hőfokokat.RealTemp
-
Muerte
addikt
válasz
kocczkaa #4778 üzenetére
Töltsd le ezt Throttlestop
Kibontod,elindítod az alkalmazást,alul van egy olyan opció hogy TS Bench,katt rá indítsd az 1024M-et és közbe figyeld a hőfokokat.Ha lefut a teszt és nem megy a procid 90°C közelébe akkor nincs gond,ha meg van akkor úgyis bekövetkezik majd a BSOD.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest