Új hozzászólás Aktív témák

• csako

veterán

Üdv!

Van a családban egy Lenovo Ideapad 5 Pro (16ACH6) típusú notebook, idén lesz 3 éves, és az utóbbi időben az a szokása, hogy a töltést véletlenszerűen abbahagyja, elkezd a narancssárga jelző led villogni.
    Próbáltam össze-vissza mozgatni a kábelt a csatlakozóban, hogy hátha már az használódott el, de kézzel nem tudom reprodukálni a hibát... Viszont mikor villog, akkor a mozgatással megoldódik, tehát mégiscsak olyan, mintha feszülne, méghozzá lefele irányban.
    A kérdésem, hogy ha még van rá 3 hónap alap garancia, akkor érdemes lehet leadni vagy lehet csak a töltő rossz? 🤔 Azért gondolok a töltőre, mert a másik szinte sosem használt USB-C-ben is vacakol, illetve a konnektorokhoz képest pont a másik oldalon van és így legtöbbször egy éles kanyarban csatlakozik a notebookhoz.
    Próbáltam volna a monitorral (15W) vagy a OnePlus mobilom töltőjével tesztelni, de ezekre nem reagál :D
    Az aksi egyébként 100%-os a Vantage szerint, ami nem meglepő, 22 ciklus van benne és tárolási módban volt eddig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés