- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
regent
aktív tag
Ja, az aksikkal vigyázni kell ilyen hidegben, ha csak konnektortól konnektorig hurcololod a gépet, akkor jobb otthon hagyni az akkut.
Egyik haverommal történt, hogy sítúrára mentek, és a fényképezööben lévöö elem lelte halálát a hidegben. Szerencsére volt póteleme, amit aztán mindig a legbelsööbb zsebében hordott, és csak fényképezéshez rakta ne be a gépbe. -
DeimoS
csendes tag
Télen nem érdemes kinthagyni éjszakára a kocsiban ha -10 fok van
az lcd kijelző szinte biztosan megdöglik. Bár kérdés, h garanciális esetben megállapítható-e a fagyhalál...
-
earny
tag
válasz
kapcs-ford #17 üzenetére
a táskában meleg marad
Én kb 40 percet utazok hazafelé, ebből 15-öt meleg vonatban és mire hazaérek tök hideg az egész gép, pedig még nincs nagyon hideg. -
_seth_
veterán
válasz
kapcs-ford #22 üzenetére
Én tavaly télen minden héten utaztam a notival majdnem 500 km-ert a notival és egy alkalommal sem vártam, hogy melegedjen...
-
xedos
addikt
A Travel chanellen láttam egy filmet. Irktuszban normál kamerával vettek fel.
Kint a -40fokban 8percet bírt a kamera. Arról nem is beszélve, hogy kesztyű nélkül odafagyot az ujja
Mondjuk azt nem értettem, hogy miért nem valami spéci fűthetőt használtak. Notiba pl, a panasonicnak van a thougbook sorozata. Azok között van olyan, amelyiknek fűtött a winyója!!!! -
_seth_
veterán
100%-os teleppel a notim -4 fokban csak 40 percet megy a benti ált 2 órához képpest... (wlanhoz ki kell menni és úgy tesztelni....)
Működésileg semmi baja egyébként -
xedos
addikt
válasz
kapcs-ford #17 üzenetére
Szerintem félre érted!
Ha meleg helyen a meleg notit berakod a táskába, majd a megérkezés után meleg helyen kiveszed és használod a notit - abból nem lesz pára!
Nincs komolyabb hőkölönbség, amiből kicsapódhatna.... -
MrSealRD
veterán
Üdv!
Azért probléma ha hidegből meleg helyre megyünk és használjuk a notit mert belül a pára lecsapódhat ami zárlatot okozhat.
Ha folyamatosan használatban van miközben a hideg és meleg közegek között váltogatunk, akkor nincs probléma.
Ehhez jön még hozzá a gyárilag megadott hőmérdékleti tartomány amiben használni lehet. -
Bancsi
csendes tag
Csá!Van egy gericom laptopom és néha fura hangokat hallat amikor a tálcáról akarom felhozni a cuccot ilyen sercegő hangot.egy 5 percig azt elmúlik!!!!mitől lehet?
-
jeri
tag
Van noti melegitő csak elektromos párnamelegeitőnek hivhttp://prohardver.hu/pics/s/d3.gifják.Solac,Imetec is gyárt.
A noti által termet hő csapdába ejtéséhez jó lehet még az isofoliai is: arany bevonatú nylon.A hegymászók is ezt szokták használni:extrakönnyű és +2-4 C fokot jelenthet. -
4$T0|\|
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Egyszer-kétszer előfordult már, hogy elég hideg volt amikor bekapcsoltam, de általában megvárom, hogy felmelegedjen.
A noti táska párnázott, de felül nyitott, így azért ha kimegyek vele a hidegre, mire hazaérek már eléggé le van hűlve. Most hogy annyira nincs rossz idő, így nem gáz de majd a -10 fokokban lesz gond.
Valami olyasmi véletlenül, hogy ''notebook termál táska'' nincsen ? Most ez nagy baromságnak hangzik, de akár lehet is egy olyan táska, ami vastagabb, és jobban tartja a hőt.
Üdv. -
regent
aktív tag
Jó ez a topic.
Szerintem arra ügyelj, hogy ne kapcsold be hirtelen, mikor még nagyon hideg, mert ilyenkor esetleg elööfordulhatnak nagy höömérsékletkülönbségek az egyes alkatrészek között, ami semmiképpen nem segíti a hosszú élettartamot.
A gyártó meg gondolom mosni fogja kezeit, hiszen megmondta, hogy csak 5-55°-ig müködik. -
OliApa
aktív tag
A kézikönyvben le van írva, milyen hőmérsékleti tartományban működik problémamentesen. Azon túl meg bármi lehet. Vagy műxik, vagy nem. Vagy tönkremegy, vagy nem. A lenti notimhoz ezt ígérték:
Operating conditions
Operational: 5°C to 35°C (ambient temperature)
10% to 90% relative humidity, non-condensing -
4$T0|\|
csendes tag
Sziasztok!
Most hogy lassan elérkeznek a nagy hidegek, egyre inkább érdekel az a téma, hogy vajon milyen hatással van a hideg a notebook-omra ([link]).
Nap mint nap utazom fel vidékről Pestre és hát mindig lehűl mire beérek. Azt sejtem, hogy az aksinak nem tesz jót, te vajon a többi alkatrésznek ?
Vagy pedig a hideg az nem, csak a párás idő az ami számottevően rongálja ?
Ha bárkinek bármi tapasztalata, ötlete, véleménye van és megírja, akkor azt nagyon megköszönöm!
Üdv.
4$T0|\|
Aktív témák
Hirdetés
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest