Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi a választ!
Általában hetente egyszer szoktam használni akksiról, akkor le is merül. Mindig úgy töltöm fel, miután teljesen lemerült (könyvében olvastam, hogy így ajánlott). Kárt nem teszek szerintem, ha kiveszem, és csak néha rakom vissza, a súlyelosztásból meg még nem akadt problémám (egyszer sem borult fel a gépem
) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.
Az everest akku-riportjával kapcsolatban nem tud valaki mondani vmit? Mennyire lehet neki hinni? -
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Az alaplapon van egy elem, ami járatja az órát akkor, ha nincs áram alatt a gép. Lehet, hogy bios-os dolgoknál is szerepet játszik. Ha úgy késik az órád, hogy be van dugva, sőt, megy a gép, akkor az igencsak érdekes! Egyebet sajnos nem tudok hozzászólni! Hátha jön egy nálam okosabb ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.