- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
De ezek elég drágák (mondjuk a Turion MT annyira azért nem), és épp ezért kevéssé elterjedtek. Másrészt miért ne azzal gazdálkodjunk, és abból próbáljuk meg kihozni a maximumot (jelen esetben minimumot), amink van?
Egy ULV-s gép ára, lássuk be, többnyire csillagászati, és ha egyszer hasonló feszen megy egy nem-ULV-s proci is, akkor az csak jó. Csak üzemidőt és hőmérsékletcsökkenést nyerhetünk a dologgal, emellett a venti is ritkábban fog bekapcsolni, ami megint fontos szempont egy notinál. Cserébe csak egy napnyi tesztelésen kell túl lenni, ami a teljesítménynövelő tuninghoz képest még viszonylag veszélytelen is, hiszen legfeljebb újraindítom a gépet, és visszaállítom a feszültségértékeket, nem tudom kinyírni a procit túlfesszel.
Különben meg ahogy emvy hozzászólását is olvashattad az elején (#4-#6), ULV Dothan-nel is lehet még lefelé menni.
Téma részemről lezárva, no more off plz.
p -
mower
tag
nem ertem miert baj az, ha az ember szeretne kihozni a maximumot a rendszerebol. legyen az over avagy downclocking. amig asztali gepem volt, mindig kikiserleteztem hol vannak a hatarai. huzni nincs ertelme a notit, de ugye ez a topic nem is arrol szol, az pedig, hogy a legtobbet hozzuk ki notink akksijabol, szerintem ertelmes gondolat. miert kellene 20-30eFt-ot adnom egy plusz akksiert, mikor egy kis ido raforditassal is kihozhatok belole tobbet. azt sem ertem, hogy mi ebben a ''ketseges kimenetelu kiserlet''
nem tulhajtasrol van szo, szvsz emiatt a rendszerunk nem karosodhat.
udv
MOD.: off
MOD2.: nyelvtani hibak javitasa
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest