- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Nekem Asus L3800CA (ebben mobil proci van, többi paraméter nagyjából megegyezik). 1600Mhz-s a proci amit visszavesz a gép 1200mhz-re ha a gép alig van terhelve (Játékok alatt nem látszik, ugyanis a játékok erősen terhelik a procit, így mindig 1600-n kegyeg játék alatt).
Na amire ki akarok lyukadni (zajra):
Venti hőmérséklet hatására változtatja a fordulatszámot (39fok alatt nem forog).
Venti állandóan megy mivel ritka esetben megy 39 fok alá, inkább a 45-49fok tartományban szaladgál (venti 1-s fokozatban): PISZOK CSENDES.
Ha 50 fok főlé, már zajos, de így is csendesebb, mint az otthoni gépem:))
Asus L3800XX egy nagyon jó sorozat szerintem. Szép kép. Megfelelő 3d teljesítmény. -
dancsi
csendes tag
Hi,
en is manapsag beruhaznek notebook-ba, epp egy asztali procis valtozatott szemeltem ki: AsusL3800XL, proci: P4-2GHz.
Viszont egy ismerosom, felhivta ra figyelmemet, hogy 2 nagy problema fog felmerulni az asztali proci miatt:
1. Gyorsan leszivja az akkut, kb fel annyi ideig birja, mint a mobil procis.
2. Nagyon melegszik, ezert aztan folyton megy a ventillator, ami viszont zajos es zavaro.
Mit szoltok??? -
Den
veterán
vedd meg nyugodtan ha nem akarod sokat akkuról használni.
az asztali procis noteok előnye hogy olcsóbbak és nagyobb teljesítményüek mint a mobil procis gépek.
Hátrányuk a valamivel rövidebb akumlátoros üzem. De ez sem drámai mert a mai óriás noteok-ban a 15 colos kijelző, meg a dvd/cdrw, meg az ezer beépített dolognak amúgy is olyan nagy a fogyasztása hogy nem a proci fogyasztása a fő meghatározó. -
ar
tag
Hello mindNkinek!
A notebook.hu-n nem tudom felfigyeltetek-e a CLEVO asztali p4 cel és nemcel-el szerelt laptopokra? Igen kultúrális árér mérik, de sok lehangoló kritikát olvastam a desktop procis notebookokról. Van a valami tapasztalat felétek? Nagyon szívesen venném! Programozni (php,java), 2d/3d gfx hobbi szinten, meg némi zene, kellene a szokásos netezés és irodai jellegû tevékenységek mellett. Meg fusson rajta a Medal of Honor játszhatóan. :)
Szóval várom a véleményeket!
byte,
ar
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest