- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T500
aktív tag
Bocs melyik HP-re gondoltál mert, mert ha ennyire gagyi a HP. Na látod ezt tényleg nem tudják, az emberek. Biztos nem véletlenül van ez így.
De szerintem nem véletlenül van az sem, hogy itt ahogy elnézegetem ,nem túl sok HP szerepel, inkább Acer a FSC és nem LifeBOOK, hanem a nem japánban tervezett és gyártott tömegtermékek szerepelnek az eladó termékek között. Gagyi Satellite?
Meg jobb mint az ilyen árban lévő cuccok, mire gondoltál egy Lenovo N200-ra, vagy egy R61-re?Szóval ne túlozzunk, vannak kivételek, de hogy az FSC Amilo sorozat, meg Esprimo jó felül múlná az akár átlak olcsó HP-t azt nem adod be.
Bocsánat a merész megfogalmazásért.
Egy dolog szól az FSC mellett a tényleg jó szervízháttér, ami tényleg eléri mondjuk a HP szintet, meg a kedvező ár, ezen felül semmi.
Az emberek, meg szerintem azért adnak kevesebb pénzt az ilyen gépekért, mert elterjedt, hogy ezek a gépek nem igazán megbízhatók, ha még ez az Esprimo az is, ezt már nem túl sokan hiszik el én sem.
És bocs mindenkitől akinek ilyen gépe van!
-
(Darkwood)
őstag
80K simán megér? Nos, kételkedem! Újonnan egy Satellite L40-17R-t kapok 84K-ért vagy akár Asus-t F5RL-AP203-at 104K-ért. Azért ezeket mondom, mert hasonlók a paraméterek! Sőt!
Ja, hogy a Siemens-ek mennyire jók: [link]. Majd oldalt a "Meghibásodási mutató"-t és nézd meg. Persze ez csak egy példa a sok közül! Senkit nem akarok megbántani, de a Siemens-ek nem tartoznak a legjobb laptop-ok közé.
Gondolom most sokan egy tonna sarat dobnátok rám legszívesebben, de én így gondolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest