Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nem volt eleve,mert így vettem. Most 220000-et kérek érte,úgy ,hogy adok hozzá odd-t és egy cooler master notebook hűtőt.
Én beleszámolom az árába azt is ,hogy eléggé ki volt kímélve minden szempontból,se kopás stb nincs rajta.
http://hardverapro.hu/apro/asus_gamer_notebook-extrakkal__g551jm_dm057d
Szeretném,ha helyreigazítanál azzal kapcsolatban ,hogy mit számoljak mikor az árról beszélünk.
Úgy érdemes kalkulálnod, hogy most az új, garanciális GTX960M-el szerelt gépek, olyan 220-240.000,- Ft-tól indulnak de bruttó!! Volt pár hónapja G551-es akció a BestByte-nál 210-ért igaz, hogy abban csak HDD volt. Ha számla képes vagy, akkor még próbálkozhatsz a 200 körüli árral, de szerintem ha el is akarod adni, nem csak árulni, akkor kezdődjön egyessel az ára...
Már többször leírtam, hogy én azokat az árakat lövöm be amiért még érdemes elengedned a kezét a gépnek. Természetesen mindig érdemes rákalkulálni pár alkuforintot az áraimra, mert itt a PH-n mindig nagyüzemi szinten megy a cigánykodás, ha el akarsz valamit adni
[ Módosította: KillHates ]
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx