Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DLIVEKING999
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nem volt eleve,mert így vettem. Most 220000-et kérek érte,úgy ,hogy adok hozzá odd-t és egy cooler master notebook hűtőt.
Én beleszámolom az árába azt is ,hogy eléggé ki volt kímélve minden szempontból,se kopás stb nincs rajta.
http://hardverapro.hu/apro/asus_gamer_notebook-extrakkal__g551jm_dm057d
Szeretném,ha helyreigazítanál azzal kapcsolatban ,hogy mit számoljak mikor az árról beszélünk.
Úgy érdemes kalkulálnod, hogy most az új, garanciális GTX960M-el szerelt gépek, olyan 220-240.000,- Ft-tól indulnak de bruttó!! Volt pár hónapja G551-es akció a BestByte-nál 210-ért igaz, hogy abban csak HDD volt. Ha számla képes vagy, akkor még próbálkozhatsz a 200 körüli árral, de szerintem ha el is akarod adni, nem csak árulni, akkor kezdődjön egyessel az ára...
Már többször leírtam, hogy én azokat az árakat lövöm be amiért még érdemes elengedned a kezét a gépnek. Természetesen mindig érdemes rákalkulálni pár alkuforintot az áraimra, mert itt a PH-n mindig nagyüzemi szinten megy a cigánykodás, ha el akarsz valamit adni
[ Módosította: KillHates ]
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx