Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
-
(rögzített hozzászólás)
Tisztelt fórumtársak!
Most mi is elmegyünk pihenni, így a topik 2025.12.21-től - 2026.01.05.-ig zárva tart, topikzárás 20-án este, topiknyitás 05-én délután-esteAz eddig beékezett kéréseket természetesen beárazzuk.
További jó fórumozást és pihenést mindenkinek!Üdvözlettel: az Ármesterek
Aktív témák
-
mr_kickass
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ahogy láttam, ez a modell 470.000 forintba kerül újonnan, valóban ilyen sokat zuhanna az értéke attól, hogy nem boltban veszi az ember? Teljesen új, garanciás modellről van szó. A Dell géppel kapcsolatban ugyanez a kérdés, ahogy láttam, bőven 200.000 forint felett van az ára (már ahol kapható), hogy-hogy ilyen alacsonyra értékelted? Az általad megadott áron gyakorlatilag sehol nem lehet hozzájutni ilyen géphez újonnan (ahogy néztem, még az Egyesült Államokban is drágább 160.000 forintnál).
Nem vitatkozni kívánok, komolyan érdekel, ugyanis nem igazán vagyok jártas notebook-ok használtpiaci árában (ezért is kértem itt segítséget).
Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx