Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

Üdv!

Érdeklődöm, hogy mit gondolsz ár szempontjából egy gépről.
    A Technikai adatok:
    HP 8710w
    T9500 processzor
    3GB ram
    nVidia Quadro FX 1600M 512MB GDDR3 VGA
    200GB HDD
    BluRay olvasó DVD író
    17" FullHD kijelző
    Szokásos rengeteg extra (6 USB, HDMI, kártyaolvasó és minden, mi szem-szájnak ingere egy workstation gépen)
    + egy használt HP advanced docking station

A probléma ott van, hogy a kép szellemképes (külső kijelzőn semmi baja), valamint a "W" gomb hiányzik.
    Ezen a héten teljesen be vagyok táblázva, aztán pedig másfél hétig külföldön leszek egy konferencián, szóval nincs időm foglalkozni a géppel.
    Utánanéztem, és egy új gomb az 1,5k egy új kijelző pedig (ha nem csak az inverterrel vagy átvezető szalaggal van baj) 1440x900-as az 25k, FullHD pedig felfele kerekítve 35k.

Amire gondoltam, hogy most felrakom 70k-ért, ha szerinted is reális az ár.
    Ha nem, akkor inkább várok vele két és fél hetet, aztán szétkapom, megrendelem, ami kell, így bő egy hónap múlva kész a teljes gép hibátlanul. Ez esetben viszont nem tudom, hogy a FullHD kijelző miatt lehet-e kérni 10.000Ft-tal többet a gépért (szerintem nem) azaz hogy megéri-e a nagyobb felbontásút rendelnem bele.

Tehát a kérdések:
    1. Jelenlegi állapotában mennyit ér?
    2. Felújítva mennyit ér körülbelül?
    3. Érdemes-e a drágább kijelzőt venni bele?

Segítségedet előre is köszönöm.

Ramból számolhatsz 4GB-tal is - bár tudom, árban nem sokat (semmit) változtat rajta ,de mutatósabb, memóriamodul pedig amúgy is van itthon pár darab

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés