Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
A jó állapotú akkut nem úgy értettem, hogy újszerű. Használt gépnél természetes, hogy gyengébb az akku, Én csak azt szeretném, hogy azért ne csak hálózatról lehessen használni.
Szóval attól függ, hogy most mennyit bír az akkud teljesen feltöltve.
Aztán abból kiderül, hogy fel kell-e újítani.
Illetve írd le a konfig specifikációját.
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
Szóval kellene nekem egy notebook, max. 80.000-t adnék érte. Persze legyen jó állapotban, de a teljesítmény nem olyan fontos, nem játékra kell. Mondjuk minimum 1 Ghz-es legyen és 256 mega ram. Meg persze használható aksi, mert ugye nem csak hálózatról lenne használva, azért notebook. És ne legyen a kijelzője pixelhibás.
Budapest.
Meg alaposan át is nézném mielőtt kifizetem, a használtaknál szokásos 3 nap garit kérek rá, ha adsz többet az előny. Mintahogy az Intel/VIA chipset is előny a SIS/ATI-val szemben.
Várom az ajánlatokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest