Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
borely
tag
Win alól kiírni a rendszerparticiót, annyit tesz(nekem), hogy win alatt mondom meg a Ghostnak az utasítást, annak végrehajtása előtt a gép ujraindul és a ghostos DOS-s program jön fel! Az egytelen különbség a primeren floppyról indulástól , talán csak az, hogy a ghostolás befejezése után megint ujraindul, anélkül, hogy kérdeznéd.
Szóval azt, hiszem engem is és ELmo-t is félreértetted. Egyikünk se gondolta, hogy egy müködő bootp-t le lehet másolni. (Elismerem, félreérthetően fogalmaztam korábban)
Közben olvasgattam utána a net-n és azt szűrtem le, hogy az XP vmi. speciális mervelemez azonosítókat használ, innen tudja, hol kell keresnia boot particiót .
Namost, ha te partition to partition-val átteszed a rendszeredet, majd az uj rendszert primary masterként indítod, akkor nincs gond, valszeg ezért is müködött nektek.
Nekem pedig talán azért nem mert a régi lemezem PATA az új meg SATA és igy nem tudom primary masterként láttatni. Jobb ötletem nincs. Disk ti Disk továbbra is müködik.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nissan klub
- Assetto Corsa EVO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Weblap készítés
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest