Hirdetés

Aktív témák

• borely

tag

válasz shtml #45 üzenetére

Win alól kiírni a rendszerparticiót, annyit tesz(nekem), hogy win alatt mondom meg a Ghostnak az utasítást, annak végrehajtása előtt a gép ujraindul és a ghostos DOS-s program jön fel! Az egytelen különbség a primeren floppyról indulástól , talán csak az, hogy a ghostolás befejezése után megint ujraindul, anélkül, hogy kérdeznéd.

Szóval azt, hiszem engem is és ELmo-t is félreértetted. Egyikünk se gondolta, hogy egy müködő bootp-t le lehet másolni. (Elismerem, félreérthetően fogalmaztam korábban)

Közben olvasgattam utána a net-n és azt szűrtem le, hogy az XP vmi. speciális mervelemez azonosítókat használ, innen tudja, hol kell keresnia boot particiót .

Namost, ha te partition to partition-val átteszed a rendszeredet, majd az uj rendszert primary masterként indítod, akkor nincs gond, valszeg ezért is müködött nektek.
    Nekem pedig talán azért nem mert a régi lemezem PATA az új meg SATA és igy nem tudom primary masterként láttatni. Jobb ötletem nincs. Disk ti Disk továbbra is müködik.

Aktív témák

Hirdetés