- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
Rendszer: W98SE
Norton 2003 hu
Olyan helyen dolgozok ahol az ügyfelek megveszik a jogtiszta szoftvert...
Nav 2003 lejárt .. ügyfél megrendeli a 2004 frissítést( megjegyzem ezt a márkát nem szeretem a tapasztalatok miatt..) Feltelepítik. A gép ujraindulás után kikapcsol..
Sok mindent kiprobáltam már.. win frissítés. reinstall, net rnav.exe keresés..regedit pucolás. msconfig.. sikertelen.. gép ujraindulás után kikapcsol...
Symantec magyar ügyfélszolgálat.... ök ilyen hibárol nem hallottak...
A net tele van olyan forumokkal ahol ilyen hibát irtak le...
Az ügyfél szolgálatos jelezte hogy töltsem le a netről a cucut aminek a neve Rnav.exe ilyet nem találtam de a rnav2003.exe a 2003 -s és alatta levő verziót leveszi .. de a feltelepült 2004 nem.. a gépen könyvelés van..
A gond az hogy ha a vinfost és a rendszert ujrahuzom az bazi nagy meló amit ugye senki sem fizet meg..
A kollega ha hivhatom igy olyan felkészült volt hogy rám nézve sértő ha kollegának nevezem...
Egy biztos hogy a vezető virusirók is ezt a viruskeresőt fogják ajánlani mert igy teljes a crack... ha a virus nem csinált elég kárt akkor itt a kereső...
sorry csak ideges vagyok kissé...
köszönöm uram hogy ilyen szoftvergyártókkal áldottad meg e világot . Add meg minden napi kenyerünket...(munkánk)
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Futás, futópályák
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest