- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
Rendszer: W98SE
Norton 2003 hu
Olyan helyen dolgozok ahol az ügyfelek megveszik a jogtiszta szoftvert...
Nav 2003 lejárt .. ügyfél megrendeli a 2004 frissítést( megjegyzem ezt a márkát nem szeretem a tapasztalatok miatt..) Feltelepítik. A gép ujraindulás után kikapcsol..
Sok mindent kiprobáltam már.. win frissítés. reinstall, net rnav.exe keresés..regedit pucolás. msconfig.. sikertelen.. gép ujraindulás után kikapcsol...
Symantec magyar ügyfélszolgálat.... ök ilyen hibárol nem hallottak...
A net tele van olyan forumokkal ahol ilyen hibát irtak le...
Az ügyfél szolgálatos jelezte hogy töltsem le a netről a cucut aminek a neve Rnav.exe ilyet nem találtam de a rnav2003.exe a 2003 -s és alatta levő verziót leveszi .. de a feltelepült 2004 nem.. a gépen könyvelés van..
A gond az hogy ha a vinfost és a rendszert ujrahuzom az bazi nagy meló amit ugye senki sem fizet meg..
A kollega ha hivhatom igy olyan felkészült volt hogy rám nézve sértő ha kollegának nevezem...
Egy biztos hogy a vezető virusirók is ezt a viruskeresőt fogják ajánlani mert igy teljes a crack... ha a virus nem csinált elég kárt akkor itt a kereső...
sorry csak ideges vagyok kissé...
köszönöm uram hogy ilyen szoftvergyártókkal áldottad meg e világot . Add meg minden napi kenyerünket...(munkánk)
Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest