Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Djuice
tag
MODair,akkor vedd meg aproneten annyiért.Láttam én már ilyen ''karcmentes'' 8850-est élőben.Állapotra zsír volt,csak kijelzője hulla volt,végfokos,és mikrofonhibás volt.Ha gondolod vedd meg annyiért
-
attka
aktív tag
Nah sikerült mégiscsak!
Bővebben: link
Csumi:Attka -
-
attka
aktív tag
Szia!
Tudom, hogy lehet ólcsóbban is kapni de szerintem az nem ilyen állapotban van!Titán házas azt jelenti, hogy fém (Titánium, mint a Casio órák)!Ebben a telefonban az a különleges ahogy kinéz, nem a tudása bár a maga idejében okos is volt, a mai napig is megnézik a kezedben, egyszóval olyan EGO (elit) telefon!Én is belezúgtam elsőre de most kaptam egy jó ajánlatot azért eladó de 20e alatt nem ,akkor inkább megtartom! Képeket tudnék csinálni, de az igazi ha megnézed a kezedben!
Csumi:Attka -
attka
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy Nokia 8850 amit 2 hónapja vettem 2 hónaposan (egy boltban állt), egyedi szoftverrel (AMIK PLUSSZOK: plusz menü ébresztőórának,több csengőhang a gyárinál és egyediek, vibrálós ledjelzés hívásnál,led elhalványulás,led erősődés,plusz sms jelzőhangok,egyedi térerő és akksi jelzés, hívásnál számláló jelzése a kijelzőn!!!),fagyást nem is ismeri a telefon, kártyafüggetlen, gyönyörű karcmentes állapotban,2 hónapos az akksi és 4-5 napot bír nálam,hardveresen gyári minden benne (eredeti kékesfehér ledek,stb.)doboz nincs csak egy tőltőt tudok hozzá adni!!Ezek tények amit leírtam és az ár is ezt tükrözi!
Iá: 23e
Csumi:Attka
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GT710 passzív videokártya
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest