Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_voodoo_
tag
Hali!
Az oldalsó hangszóró sztem senkinek nem halk, a középsőt kifogásolták sokan...(nekem egyébként pont megfelelő)
A kamera gomb azért nyomható be egyik felén jobban, mert maga a gomb az egyik oldalon van csak rögzítve, és kicsit beljebb nyomva éri csak el a mikrokapcsolót, ez sztem mindenkinél ilyen. -
_voodoo_
tag
Csatlakozom az előttem kérdezőhöz(videó-zene lejátszó), továbbá a ''txt kezelés'' is érdekelne, most tudja a tel. vagy nem? és ha igen akkor milyen txt-t nyit meg, mert nekem nem sikerült ilyet előállítanom(még).
-
_voodoo_
tag
válasz
palwolf
üzenetére
Megvan hogy mi a gond, McLaca-nak igaza van, én nem tudtam hogy a nyári időszámítás nálunk GMT+2.
Nálam GMT+1-re volt állítva az időzóna nyáron, ezért vett el belőle egy órát. A vasárnap kapott sms-ek nálam már jók voltak(mivel akkor már téli időszámítás volt).
Nálad pont fordítva lehet, mivel most már (vasárnap óta) GMT+1-ben vagyunk, nálad valszeg GMT+2 a zóna, ezért ad hozzá egy órát.
Tegnap kipróbáltam hogy levettem sima GMT-re, és így ismét a valós idő -1 óra volt a fogadás ideje, majd visszaraktam GMT+1-re, és úgy már korrekt lett.
Ezek szerint ezen a tellán téli-nyári váltáskor nem az időt kell átállítani, hanem az időzónát kell nyáron GMT+2-re tenni... -
_voodoo_
tag
Hali!
Egy érdekes dolgot vettem észre.
Egy pl. 13:30-kor kapott sms-t a telefon úgy látja az üzenet adatainál, hogy 12:30-kor kaptam, a pc suite pedig ugyanerre az sms-re 14:30-at ír.
Az időzóna az enyémen is, és a feladó telefonján is GMT+1.
A telefon, feladótól függetlenül mindig levon egy órát a valós időből, a pc suite feladótól függően vagy jó időt ír, vagy hozzá ad egy órát.
Mi lehet a gond? szoftverhiba? nálatok stimmelnek az idők?
Thx -
_voodoo_
tag
Hi!
Nem tudjátok hogy mi a különbség a transflash és a micro sd között?(sandisk)
Thx -
_voodoo_
tag
Tud már vki olyan video és/vagy zene lejátszó progit amivel bele lehet tekerni a videóba?
Thx -
_voodoo_
tag
Próbáltatok már videót rátölteni a telefonra? Milyen formátum adja a legjobb minőséget? Én próbáltam mp4-et 25fps-el(320x240), de nagyon szaggatott, 3gp-be meg nem tudtam konvertálni csak 15fps-el, és csak 176x144 felbontásban.
Vagy ez a tel. nem tud 320x240/25fps - nem a telefonnal készült - videót normálisan lejátszani?
Thx -
_voodoo_
tag
Újabb érdekesség:
A kijelző felett lévő hangszóró két nyílásából nálam csak a bal oldali poros (a benne lévő ''rács''), a jobb oldali teljesen tiszta. Lehet, hogy a bal oldali csak a dizájn miatt van ott, és nincs mögötte hangszóró, ezért arról nem ''rázódik'' le a por?
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? -
_voodoo_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Két évig használtam egy D500-as samsungot ugyanolyan körülmények között mint most a nokiát, de abban egy deka por nem volt...
-
_voodoo_
tag
Kíváncsiságból megnéztem a főnököm 6280-asát, ami kb 3 hetes, az már olyan szinten poros, hogy az enyém ahhoz képest teljesen ''tiszta''...(ő szintén full pormentes környezetben használja...)
Aki kíváncsi rá hogy az övé poros-e, annak tudom javasolni a zseblámpa használatát, kikapcsolt kijelzőnél, azt oldalról megvilágítva, egyből láthatóvá válnak a rajta lévő porszemek.
Úgy látszik a nokia a mai napig nem tudott ezzel a ''hatalmas'' feladattal megbírkózni, hogy legalább a nem cserélhető előlapos telefonoknál megoldja a kijelző normális szigetelését.
No comment... -
_voodoo_
tag
Hali!
Én két napja vettem, és már van két nagyon apró porszem a kijelző jobb felső részén, az egyik a plexin, a másik a kijelzőn.
Lehet hogy gyárilag is ott volt, de csak ma vettem észre, és csak napfénynél látszik...
Nem szeretnék úgy járni mint anno a 6310i-vel, amit félévente kellett kitakarítani, mert már nem lehetett látni az órát a sok portól...
Szerintetek elképzelhető hogy összerakásnál került bele?
Gondolom ilyenre nem vonatkozik a 3 napos cseregari, vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)