Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmichel
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ebbe kategóriába tartozik a kérdésem, de nem találtam vezetékes telefonról fórumot, vagy elnéztem a felsorolást.
Csaknem 20 éve használom a ConCorde 6025CID típusú készülékét, ami most „megadta magát”. Pontosabban az LCD kijelző elfáradt. Így számos szolgáltatást, már nem lehet rajta használni, és beprogramozni. Mint tudjuk alkatrész ehhez a készülékhez már nincs, a márkaszerviz is megszűnt, mert a márka kivonult, talán már meg is szűnt.
Használtat is vennék, de a piacon (pl. Jófogás) csak nem teljesen megbízható eladókat találtam, vagy túl használt készülékeket.
Kérdésem:
Tudtok olyan új, vezetékes (nem dect!) asztali készüléket ajánlani, amely kb. azt tudja, amit ez a ConCorde tud? Többek között: hívószámkijelzés; kivilágított LCD monitor ki és bejövő hívás alatt; folyamatos villogó jelzés a bejövő hívásokról mindaddig, amíg meg nem nézzük ezeket a hívásokat, amelyeket nem vettünk föl; esetleg "Handsfree" funkció (azaz kihangosítás, és a kézibeszélő felemelése nélkül hívás kezdeményezése, és fogadása; telefonszám memória (ez utóbbi nem alapvetően fontos)
Köszönöm az ötleteiteket, a javaslatokat.
Michele
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Windows 11
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Synology NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Linux kezdőknek
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest