- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
juhig12
tag
válasz
proof88 #30606 üzenetére
valasz nektek, csak most mobilrol vok..
szal. nagyon nem beszeltunk, es volt h krvara ki voltunk egymasra akadva, mert nem tetszett, ahogy a masik viselkedik, aztan vege az lett, h az akkori baratnome lelkurvazta, en meg mondtam h kussoljon szuzkurva stbstb, ez egy bedszelgetes volt, aztan "kibekultunk" es kb 1 evig nem szoltunk egymashoz, de probaltam de mindig valahogy lerazott, persze nem voltam hulye hagytam a francba... szal most az a kerdes, h erdemes -e ebbe energiat belefektetni, acagy nem, es benne van persze h ez az letoltogeted sak sima kihasznalas..
am az msnrol: nem szoktam egyaltalan ismerkedni ott, csak dumalok max a barataimmal.. vele sem szoktam nagyon, csak megkeresett, en meg gondoltam atkudom..v de igy utolag f.. voltam, mert ugyanugy "behodoltam" neki ezzel, mint azok, akik probalkoztak..rem. ertheto voltam, csak most ko vagyok es am is mobilrol vok
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged