- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
BigManus #3107 üzenetére
Igen?
Ugye a MB= megabájt, a Mb=megabit.
Szóval van egy digis netem a 40/20 Mb ami megközelítőleg olyan 4,7-4,9 MBájtot tud, de ezt ki is használja az asztali gép. Míg a laptopban most csak 54Mbes kártya van ami ugye elméleti sebesség és 20Mb gyakorlati maximális sebessége. Már bocsi ha nem pontosan számolok éppen.
De nem értem , mit nem értesz. Azt hogy felváltva használom a bit és bájtot? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Arra gyanakszok, hogy a 5-s nodom megfogja a net sebességemet.
Értem ez alatt, hogy ha linux alól nézem a teljes sebesség elérhető, ha pedig win 7nél meg nem.Találkozott már valaki esetleg ilyennel, valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)