- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Jack Oneill #7582 üzenetére
Ok, lehet, hogy én tudom rosszul. Mondom, nekem azt írja, ha kulccsal akarom aktiválni, hogy túl sok gép használja már ezt a licencet. Mielőtt újratelepítettem a windowst, simán működött a program, nem jelzett semmit, hogy rossz lenne a kulcs, vagy gond lenne a licensszel. Sőt, arról sem kaptam tájékoztatást, hogy visszaállították a jelszavamat. Csak miután az újratelepítést követően aktiválni akartam a programot, akkor derült ki, hogy reset-elték a jelszavakat.
Amióta nem tudok belépni a myESET fiókomba, azóta nem tudom aktiválni kulccsal a programot sem. Viszont hiába megyek az "Elfelejtette a jelszavát?" lehetőségre, ott megadom az email-címemet, de nem kapok semmit, pedig írja, hogy elküldte.
Ez a gondom most, hogy nem kapom meg az emailt, amiben meg tudnám változtatni a jelszavamat, mert addig nem tudok belépni a myESET fiókba, amihez hozzá van kapcsolva a licenc. A kulcsot nem fogadja el, hidd el, próbáltam kétszer is, mindig azt írja, hogy túl sok gép használja a licencet. Már írtam nekik a problémáról, de eddig még nem válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest