- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Vistaboy #7581 üzenetére
Nem nagyon értelek most már
Az ESET emailben küldi ki a licencet, függetlenül, hogy van fiókod, vagy nincs. A kapott levélben lévő kulcsot aktiválási korlátozás nélkül használhatod, csak egy időben két ugyanazon aktivált termék nem lehet. Tehát ha aktiváltál egy terméket, de éppen ki van kapcsolva a géped, simán tudod a másikat is aktiválni, de ez már évek óta így van. Más gyártókkal ellentétben ők nem korlátozzák ezt.
De mondom, ha a fiókodat érintő probléma miatt felhívod őket, vagy írsz nekik, tuti segítenek. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Vistaboy #7579 üzenetére
Akarhanyszor aktivalhatod a gépeket , szoval ezzel nem lehet gondod. Hiaba hasznaltad el, nyugodtan aktivald a licenc kulcsok beirasaval. Szamtalanszor csinaltam mar a munkahelyi gepeken is, de otthoni gepeken is, sot, ra is kerdeztem erre az ugyfelszolgalaton. Ha nem egy idoben vannak hasznalva az uj aktivalt gepek, akkor nem szamit.
A masik pedig, hogy ilyen esetben nyugodtan keresd az ugyfelszolgalatot, mert az egyik legjobb minosegu az oveke. A hozzallasuk paratlan, valoszinu foleg ezt is kell megfizetni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Vistaboy #1014 üzenetére
Egy időben úgy volt, hogy a letöltött próbaváltozat 30 nap időtartamig volt használható. Uninstall, és reinstall után szintén. Gondolom nem kell magyarázni hogy ez így a felhaználóknak elég jó volt. Aztán áttértek arra, hogy adott próbaverzió egy adott naptári napig érvényes, egy időben mindig a következő hónap 15-e vagy 30-a volt talán. Ez is egy hónapig volt jó, csak nem időtartam, hanem dátum alapján. Ez még mindig jó volt a felhasználóknak, de már a céget is védte kicsit. Ennek utánérzését látom a 11.hó 30-i dátumban. Tehát szerintem ha dec.1-én felteszed az akkor frissen letöltött próbaverziót, az dec.31-ig lesz érvényes. de ha írsz a Sicontact-nak, ők készséggel megválaszolják biztosra, és a frissítési hibát is orvosolhatod a segítségükkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest