- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
válasz
Szellem. #3542 üzenetére
Interaktívra tettem, 1-2 progit igy betudtam szabályozni, viszont újraindításkor kb 10 percig másodpercenként pipálni kellett(olyan dolgokat, amik fogalmam sincs mire valók), bár belassult a gépem is, lefagyott (lehet vmi kereső is beindulhatott?), tehát lehet tovább is kellett volna, de újraindítottam és beállítottam automatikusra. Most akkor nem tudom mi tévő legyek, mire állítsam, meg ez szüleim gépe, én nem is használom, ő meg nem is értene hozzá. Tehát akkor lehet így hagyom bár így is néha rákérdez egy-két dologra.
Most úgy van, ahogy feltelepítéskor volt beállítva, ez megfelelő vmennyire. Vagy van amit mindenképp át kéne állítani? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- Yettel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gigabyte alaplap topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest