Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybaa
csendes tag
válasz
Because
üzenetére
Nem lepődtem meg, gondoltam, hogy nem fog menni, de azért kipróbáltam.
Azért írtam le, mert előttem Sirandrish azt írta, hogy elvileg nem működik, én meg tapasztalatból tudom, hogy gyakorlatilag sem.Valóban hülye rendszer, nem hiszem, hogy megoldhatatlan lenne a profil átmozgatása másik gépre. Ha nagyon félnek attól, hogy valaki egy profillal több gépre is letöltené a játékait, elég lenne azt korlátozni, hogy egyszerre csak egy gépen lehet aktív a profilja.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azért írtam le, mert előttem Sirandrish azt írta, hogy elvileg nem működik, én meg tapasztalatból tudom, hogy gyakorlatilag sem.

Dr.F.E.R.I.