Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Devil198909

tag

válasz g@bo #1820 üzenetére

Mondjuk elárulom hogy én nagyon szomorú vagyok ez miatt amit írsz!Mert nem gondoltam hogy a gép megjelenése után egy évvel emberek így lesznek a géppel kapcsolatban hogy azt várják majd hogy elkezdjen döglődni és majd lecsapni rá mikor kiszorják!Sajnos igen ez egy ilyen ördögi kör!Mivel ügyebár a Nintendo-nak az lenne a legjobb ha minnél többen vennék a Wii U-t 80-90 ezerért viszont az emberek úgy vannak vele hogy minek vegyenek egy gépet 80-90 ezerért ha arra alig jelenik meg játék és a beígért fejlesztéseket is sorban lemondják!Ilyenkor jön az a dolog amit már egyszer leírtam itt hogy emberek és Wii tulajok akik még nem léptek és nem vettek Wii U-t és emberek akik már megtapasztalták hogy a Nintendo igen is letesz a híveinek valamit az asztalra de még ezek az emberek sem vettek Wii U-t azok szavazzák meg a gépnek és a Nintendo-nak a bizalmat mert biztos hogy nem lesznek hálátlanok!Én megmondom nektek ha a Nintendo,a Sony és a Microsoft is ugyanabban a szar helyzetben lenne és döntenem kellene hogy kinek adjam meg a bizalmat azzal hogy megveszem a gépét mert tudom hogy tőlük olyan játékot fogok kapni amivel jól szórakozok és érdemes játszani nem pedig egy ezredik bőrlehúzás lenne akkor biztos hogy a Nintendo gépét választanám! :R

Új hozzászólás Aktív témák