Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Devil198909
tag
válasz

Mister_X

üzenetére
						Igen igen azt el is akartam mondani hogy még mielőtt valaki azt mondaná hogy persze mert GTA Fan vagyok!Nem vagyok az!Nekem még a GTA 4 sem volt meg!De az tuti hogy a gameplay videók alapján ezt tuti megvettem volna Wii U-ra!De vicc dolog az tudod hogy szerintem a Nintendonak csak egyszer kéne csengetnie a lóvét azt is elárulom hogy miért!Ha ebbe a játékba belefeccöltek volna akkor tuti hogy rengeteg gép fogyott volna!Ebből meg már az következik hogy egyre több kiadó kiadná a játékát a gépre és nem pangna az egész!Erről már pont szó esett itt a fórumon hogy ebből kéne kitörnie a Nintendonak ebből a csapdából hogy több gép kelljen el!Na erre pont itt lett volna a lehetőség amit jól kihagytak!Van ott pénz bőven nem tudom miért kell rajta csücsülni nem hiszem hogy ez miatt csődbe mennének!Azt meg kéne érteniük hogy ez önmagában így meg kevés!

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - További aktív témák...

- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
 - Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.F.E.R.I.