Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

őstag

válasz tomee007007 #8445 üzenetére

Szia,

Köszönöm a részletes leírást, valóban be van kapcsolva a virtual sound nálam. Megpróbálom nélküle, viszont szerintem ahogy te is írtad nem ez okozza az inkonzisztens működést, hanem driveres/firmware-es ok. Dongle-el csak disconnect/reconnect van de elég sűrűn. BT-on keresztül viszont van, hogy órákig jó, aztán előjön ilyen bzzztttcs hangcsalád ilyen 1-2 másodpercre majd utána megint hallod a játékot.
    PC-n, PS-en nem tapasztaltam semmi hibát eddig. Igazából azért bosszant a dolog, mert volt egy Arctis 7-em amit eladtam mert csak 15 órát bírt az akku-ja már kb. Illetve egy Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Max (Csak ez kontaktos lett egyik oldalt) Vettem helyettük egy HyperX Cloud 3 Wireless-t ami baromi szépen szólt, viszont az PC-n produkált bizzegő hangokat mikor mondjuk tekertél videókban. (Azt visszaküldtem garanciába ültek rajta 1 hónapot legalább hanem többet) Közben, hogy ne maradjak fejhallgató nélkül és reménykedve a pénz visszafizetésben rendeltem egy Razer Barracuda-t ami csak Bluetooth-on keresztül volt hajlandó működni Dongle-el nem.... (ott is próbáltam mindent, illesztő frissítés, tiltás/újraaktiválás, törlés stb). Aztán ment vissza elállással. Utána meg láttam, hogy van a Nova 5 kampány, hogy mindennel is kompatibilis, aztán kiderült, hogy Switch 2-vel mégse. Van itthon egy Razer Blackshark V2-m vezetékes, gyönyörűen szól kényelmes is de vezetékes amit nem bírok már elviselni. Viszont annak semmi kínja. Minden ami vezeték nélküli az szendved valamimen annak ellenére, hogy elvileg kompatibilisek. És még azt sem mondanám, hogy user error lenne (természetesen megvan a lehetősége) mert ezekkel eddig képben voltam.

Bocsi az off-ért, csak így már látjátok miért frusztrál ez a dolog :D

Új hozzászólás Aktív témák