- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nem tudom, nekem annyira nem hiányzik az EA, mint kiadó, évek óta nem játszottam egy játékukkal sem, az utolsó az a F2P rettenet volt, amivé a Plants vs Zombiest változtatták, konkrétan az utolsó csepp a pohárban a PopCap games bekebelezése volt, az egyik kedvenc kiadóm volt elborult beteg indie címekkel kapcsolatban, a Peggle-ben megszámlálhatatlan órám van több platformon.
túlságosan pénzügyi alapon működnek, pont ezért nem fognak értelmesen fejleszteni ide. az Ubi is eléggé folytatás gyár, de ők néha legalább beleállnak érdekes dolgokba, lásd Kingdom Battle. az EA meg kihoz minden éven egy Battlefieldet, a sportjátokat, amiben az utóbbi évek legnagyobb feature-je a mikrotranzakció volt, aztán számolják a pénzt. -
boost
veterán
KOHO: Azért ez nem ilyen egyszerű. Lényegében minden játékuk Frostbite motorral fut, ami viszont nincs Switchre portolva. Nem tudják vagy nem éri meg nekik, nem tudjuk. A focit kihozták saját motorral, de azt évente tudják frissíteni, kiadni komolyabb ráfordítás nélkül, tehát megérte.
Kvelstadt: nekem pl az esküvős Mario-k nem túl szimpik, egy cappys, klasszikus Mario ruházattal tetszett volna, azt vettem volna a fiamnak. Még mindig a cappy sapkában jár mindenhova. Az ágyba is viszi magával.
Cukorfalat.
-
Én mondjuk más platformon se veszek EA játékot nemogy switch-re. Nekem nem fog hiányozni.
De amúgy mennyire EA. Kiadtak egy darab játékot, nem hozott azonnal csiliárdokat és azonnal ki is lépnek.Más
Szerintetek ledznek mario odyssey amibok? Úgy értem a különböző mario ruhákkal? Nem vagyok az a nagy mario fan meg amibo gyűjtő se, de egy ilyen kalóz-mario amibo kell!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egy óra, két rendszer
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest