- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz
hszilard666 #35482 üzenetére
Sztem erre a GTA V-re már ihatsz hideg vizet.
-
d@vee
őstag
válasz
"Ha a hardver elbírja a Crysis-t, a DOOM Eternal-t és a Witcher 3 at is..."
Nem, nem bírja el. Ráerőszakolták és szenvednek rajta ezek a játékok. Rengeteg helyen 20 fps körülre esik, akad, felbontás is leesik 480p körülre, stb...Crysis és Witcher fennt van a Switchemen, tudom miről beszélek.
A sima Doom sztem tök jó port lett, de az Eternal brutálisan mosott foslék.Ui.: tudom itt nem téma, de ha a nintendo kicsit oc-zta volna a switchet, amit a kis gép bír is, jobban futna sok játék. Youtube tele van ilyen videókkal, még Digital Foundry is tett fel párat ebben a témában.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Én abban látom a magyarázatot a GTA 5 port hiányára hogy az egy igen processzor igényes játék! Tudom mert nekem is meg volt Playstation 4-en a játék és hidd el nekem hogy az a gép is néhol megszenvedett vele (fps drop stb.)! Jó oké tudom a PS4 prociban egyáltalán nem nevezhető izmosnak. De akkor a switch?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest