Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• boost

veterán

válasz Hunner #2908 üzenetére

Szerintem visszahívási kampány nem lesz, főleg nem globális, azt nem szoktak ilyen esetekben csinálni. Ahogy írtam ez nem olyan mértékű probléma. Nem a fék romlik el az autón, vagy Switch esetében nem használhatatlan a cucc, elromlik, stb, hanem 4 méter távolságból már gyengébb a jel, ha elé teszel valamit, pl alábad, ami vízből van, és ezért szakadozik az irányítás.

Azért a 4 méter távolság sem átlagos szerintem, de én úgy érzem, hogy mennie kellene. Ha ezzel komoly gond lenne, már forrna a reddit, pedig alapvetéöen mindenki nagyon elegedett. Sokkal többet ad a cucc, mint amennyi problémát ez okoz. én elhiszem, hogy a nyár közepére gyártott JoyConokban ez már javítva lesz, azzal a címszóval, hogy így visszavehetik a jelerősséget az update előtti szintre. Sőt, azt jóslom, hogy utána aki reklamál, hogy neki nem jó a JoyCon, azt kicserélik az "újra".

Azért ez nem a világ csodája.

PS4 kontroller is szétmállott, az első verzió, szépen fokozatosan kicserélték mindenkinek, aki kérte.

Új hozzászólás Aktív témák