- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo amiibo
- (téma lezárva)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-08-06 14:49 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
Azt a részt ugorjuk is át hogy én azt hittem a switch topikba vagyok.

Kerestem ott az előbb a hsz-em és nemt találtam.
Biztos koncsik csak úgy kitörölte mert amúgy is ő olyan..
De hogy on is legyek. Én azt se bánnám ha a régi modellekből lenne megint. Van még néhány ami kiférne a polcra.. -
Kvelstadt
veterán
Remek.
Viszont ha már lehet így kérni (lehet ugye?)
Olyasmi játékmenetet kérnék mint az n64es és a gc-s volt.
Próbáltam ds-en azt amibe keveredik a két világ és volt ilyen origami robotharc egy nagy mario egy goomba ellen amit kicsi goombak és stb cipelt és egy mezőn harcoládszrak. Na valahol ott kapcsoltam ki.
Az a kevés amit szeretnék hogy sima körökre odztott harc túl nagy kérés mi? Ma azt már nehéz eldni? Na mind1 azért még remélem valami jó sül ki ebből. -
Kvelstadt
veterán
-
Kai_Rong
senior tag
-
z4zelda
tag
-
z4zelda
tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
Adam_Shepard
addikt
meg is rendeltem. https://www.amazon.co.uk/dp/B07NBZB79Y?tag=vg247-m-21
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
ooooobi
őstag
Nekem is csak az alap van, ott annyira nem mozgatnak meg a figurák, az ürhajók-fegyverek meg föleg nem. Csak foxot meg az arwinget akartam beszerezni. Nem tudom otthon mennyit esett vissza, itt Németben megjelenéskor sikerült 60euróért venni most meg 29 a legolcsóbb, ez még éppen vállalható úgy, hogy elég sokat toltam elsö hónapokban.
-
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
-
Nimda
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
koncsik
MODERÁTOR
-
Adam_Shepard
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
woros
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
woros
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
_Balee_
aktív tag
-
Adam_Shepard
addikt
-
_Balee_
aktív tag
-
Adam_Shepard
addikt
-
petymek
senior tag
-
Adam_Shepard
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
tariattila
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Én csak hírét hallottam de már irigy vagyok.

Én meg most nemrég arra keltem hogy csengetnek és lépcsőn lefelé rohanva ugrottam bele egy mackóba fejemben a gondolatral hogy ez más nem lehet!
S ezennel a zeldás amibok létszámfölénybe kerültek a mariosokkal szemben.
K.rvajolnézki mindkettő!
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
-
KoalaSzabi
csendes tag
-
Adam_Shepard
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
Kvelstadt
veterán
Jön majd rosalina is. Daisy viszont nem vonz. Majd ha látok esetleg olcsón (ez alatt azt értem hogy a rendes ár környékén és nem ilyen háromszoros áron.) Megveszem azt is de nincs a lista élén.
Következő cél pl goomba az olcsóbbak közül aztán mostmár lőni kéne valami normálisabb áru zeldást. Azt már megtudtam hogy azokat már csak minimum az eredeti ár dupláján találok.Peachből a másikat akartam de az 3x ennyibe került. Viszont a 3 közül most ez tetszik a legjobban.
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Szűkitsük a kört. Külföldön élek szóval a magyar oldalak most nemjátszanak plusz most leginkább zeldaamibok érdekelnek.
Ha tudtok bármilyen külföldi oldalt ebayen és N storeon kívül (főleg angolt) ahol árulnak amibót az jöhet.
De egyébként otthon most ezután a li k után mennék tönkre. Kajak vannak zelda amibok és a normális áron.
-
Kvelstadt
veterán
Mielőtt az előzőt megírtam már be volt rendelve egy.
Egyébként én mindent kibontok. Nem azért veszem hogy keteskedjek majd vele, és épp emiatt néhány amibonak nagyon fájdalmas ára van.Egyébként gyártják még a réhebbieket? Csak mett n-storeba tök baráti 10-15fontos áron lennének ha nem lenne kifogyva a készlet.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
ViharVadász
őstag
-
woros
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
KoalaSzabi
csendes tag
-
Adam_Shepard
addikt
-
ViharVadász
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
LaciGSM
aktív tag
-
LaciGSM
aktív tag
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Vebber
tag
-
Vebber
tag
-
ViharVadász
őstag
Sajnos (?) Szlovákiában lakom így Magyarországon maximum az 576 boltjára hagyatkozhatok, ott ilyenről nincs is infó, hogy lesz nekik. Itthon előrendeltem a kedvenc boltomból 19 euróért (egyenlőre csak Zelda figurát, Guardians lehet mégsem kell
), ott is úgy van, hogy előrendelés, júniusban kapnak szöveget írták ki, én azt hittem csak ilyen szokásos szöveg. De ha máshol is júniust írnak, akkor várok a Play-Asia-val. Köszi az infót egyébként!
-
ViharVadász
őstag
-
SzDavid99
tag
-
ViharVadász
őstag
-
ViharVadász
őstag
-
LaciGSM
aktív tag
-
koncsik
MODERÁTOR
-
koncsik
MODERÁTOR
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Kompakt vízhűtés
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

B Ú É K