Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A nem ideális, az a degradációra való hajlamot erősíti, úgy érted? Igazából f!ngom sincs, hogy mit lehet még állítani, csak pár ezressel volt drágább a K a simához képest, mondom akkor legyen, majd könnyebben elmegy a piacon használtan, erre tessék...
Pár alap bios dolog be való lőve, cpu 90°C-max-ig engedve, a többi jellemzően auton, ramok 6000 helyett 6400-.on, és ennyi. Az én felhasználási módommal teljesen rendben működik, csak egyrészt nem tudom, a későbbiekben mire számíthatok, illetve másfél éve ez 187K volt a boltban, nem örülnék, ha 1-2 év múlva, mikor cserélném egy ezrest érne.
Azaz ha van valami gyíkja, inkább jöjjön elő, cserétetem, csak tudni kellene a módját. Nincs egy erre írt külön tesztprogram?
Ezt az allcore szorzót csak biosból lehet visszanézni, vagy egy hwinfo is mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest