- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake #849 üzenetére
Azt mondjuk én sem értem, mi a tökömet szórakozik a Nikon. Kezdetben a Canon is jól le volt maradva az eyeAF-fel, de jól láthatóan sikerült megugrani a tisztességes szintet, ennél több már tényleg nem kell. Nem akarom elhinni, hogy a Nikon nem képes hasonlót fejleszteni, még a Z8-ba sem. Z6II-nél még érthető, mégis csak egy 4 éves konstrukció, de hogy az újak se tudnak tökéletes szemkövetést még, az érdekes. Z9 is trágya?
Egyébként engem még az se zavarna, ha pinpointtal mindig a szemre kell mutatni, mert 99 százalékban portrét fotózok, van rá idő. De mire a joysticckel odateszem a pontot a szemre, a nap lemegy. Az újrakomponálás pedig valamiért pontatlanabbnak érződik, mint tükrösön volt, bár nem értem, hogyan lehetséges ez, a fizika ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest