- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
-
LOGOUT
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake #840 üzenetére
Tegnap eszembe jutottál, illetve a fókusztévesztéses eseted a báránnyal. Most már mindegy, mert elhagyod a hajót, de azt kell mondjam, Nálad valami nem volt kerek, ennyire nem tré az AF-C tárgykövetés. Kimentem a családdal egy rendezvényre, és voltak kint kishajók, modellek. Repesztettek a vízen, na mondom, ez itt egy jó teszt lesz. AF-C dinamikust választottam, illetve tárgykövetést. Ha nem baj, nem öntöm be ide a raklapnyi RAW-t, de sorozatokat lőttem mindkét módban, és kvázi az összes kép éles lett. Pedig semmi mágia nem volt benne, úgy használtam, ahogy jól esett. Annyit vettem észre, hogy a hajó mellett felcsapódó víz volt néha tökéletesen fókuszban, így a hajó mögötte pár centivel már lágyabb lett, de 1-2 képpel később, ahogy leesett a vízfüggöny, megint ráállt a hajóra. Olyan szintű mellészórás egy esetben se volt, mint Nálad a báránynál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest