Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Nem akarom én is bannoltatni magam, de ebben biza intelfannak van igaza! Érdemes ennek kicsit jobban utánanézni, sok más fórumban is foglalkoztak a témával, személyszerint nekem is beállt az nforce chipset vs. 9600xt!! Ezért kénytelen voltam nv-re váltani, most semmi gond. Ja és az xt-vel sem másik lapban:))
-
intelfan
aktív tag
Talán fogd be a szádat kis szivem a via is foglalkozott az ATI inkompatibilitásával rengeteg embernek volt vele problémája.
Moderálni meg elég érdekesen szoktál ha nem tetszik valakinek a véleménye akkor kitörlöd ha valaki ellent mer mondani neked szintén kimoderálod.
Fogd vissza magadat és inkább ne tesztelj alaplapokat se ha egyszer tök kuka vagy hozzá.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Energiaital topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest