- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Racecam #1435 üzenetére
most, hogy így említed, rémlik valami, bár akkor még nagyon pici voltam (82-es születésű vagyok)
ööö, azt a Montana-s SB-t lehetne kérni egy VHS-en átmásolva?
Baseball-t is szeretem, bár annyi ragadt meg a szabályokból, ami az EA Sports MVP Baseball sorozatából át tudott. jópár dolog megvan, de hogy mikor dobó meg mikor ütőhiba azt már nem értem... mindegy, ez már nagyon off. btw GO CUBS!
annyi jó sport van, és mégis Európában ezt az idióta soccer-t nézik marha sokan. tegnap este volt Asrenal - Manchester élőben. 2-3 éve még megőrültem gy ilyen meccsért, kólo, popcorn, meg a satöbbi. most? úgy várom a hétvégét a football miatt, mint a messiást! -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #1435 üzenetére
egyenlitett a Florida S U, futott a sracvagy 70 yardot
Na ja a baseball
ennyire izgalmas jatekot meg nem talaltak fel, en NY drukker lettem, ha valaki nem szereti ezt a sportot annak odadnam Diamondback elleni 7 meccs kazettajat amiutan mondjuk nem mi nyertunk, de abban minden benne volt, asszem 2002
es a z Orange Bowl is nagyont ott van felido fele jarunk 7-7 de volt itt mar minden
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged